Tahtalıya Öğrenci Akını

Kemer’in yeni turizm alternatifleri arasında gösterilen Tahtalı Dağı Teleferiği’ne ilgi sürüyor. Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle öğrencilere bir sürpriz yapan Teleferik yetkilileri, öğrencileri, velilerinin eşliğinde Tahtalı Dağı’na bedava çıkarıyor.
Güneşli bir ortamdan farklı bir yolculukla 2 bin 365 metre yükseğe çıkan çocuklar bu büyük keyfi doyasıya yaşıyor. Bol bol kartopu oynayan, kardan adam yapan çocuklar, “Öncelikle bu keyfi bize yaşatan Tahtalı Teleferik ilgililerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bize çok büyük bir karne hediyesi oldu. Kışın kar keyfini burada yaşadık” dediler.
Öte yandan Kemer Turizm Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile birlikte Tahtalı’ya gelen ekiplerden biri oldu.
Yoğun bir ilginin olduğu Teleferik saat başı Tahtalı’ya çıkıyor. İki teleferiğin hizmet verdiği Tahtalı’da bir de restaurant bulunuyor. Restaurant işletmecisi Ömer Bayram da çocuklarla ilgilenirken, “Özellikle cumartesi ve pazar günleri yoğun bir ilgi var. Çocuklarımıza bizde sürprizler yaptık. Karda en iyi ne yenir. Tabii ki sucuk ekmek ve köfte ekmek. Bizde onlara indirim uygulayarak geleceğimiz olan çocuklarımıza böyle bir menü sunduk” diye konuştu.

Kaynak: iha

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*