Ağaoğlu Oteli Açılıyor

Çevre ve Orman Bakanlığı’nın Uludağ’da yeniden yapılanmaya gitmesiyle başlayan sürece tepki olarak bu kış otelini açmayacağını açıklayan Ali Ağoğlu, Bursa Valisi Şahabettin Harput ile yaptığı görüşmenin ardından bu kararından vazgeçti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Bursa Valisi Şahbettin Harput, Ağaoğlu otelin sahibi Ali Ağaoğlu ile otel ve telesiyej tesislerinin açılması konusunda olumlu bir haber aldığını belirterek, “Daha önce iki defa görüşmüştüm. Tesislerini bu sene açmasını istemiştim. Uludağ’ın sıkıntıları olduğunu bu sıkıntıların çözemleri için çare bulunacağını söylemiştim. Kendisini değerlendireceğini söyledi. Bugün de beni arayarak tesisleri açacağını ifade etti. Bu sezon Uludağ’da hizmetler aksamadan, turistler mağdur
olmadan, herhangi bir sıkıntı yaşanmadan sezon başlayacak” dedi. Vali Harput, Uludağ’da yeni düzenlemeler ile ilgili 1/1000 ve 1/1500’lik planların hazırlandığını kaydederek, “Bu planlar Çevre ve Orman Bakanlığı ihalesi, Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde hazırlanıyor. Planlarlar bittikden sonra uygulamaya geçilecek. Tabii ki yönetimin tek elde, Büyükşehir Belediyesi’nde olması önem arz ediyor. Bunun tek elde olmasında ciddi fayda var” diye konuştu.
Vali Harput, yarın Uludağ’da 17 kuruluşun temsilcileri ile toplantı yapacağı, güvenlikten sağlığa, ulaşımdan alt yapıya kadar her türlü sıkıntının masaya yatırılacağını söyledi.

Kaynak: iha

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*