Uludağda Fiyatlar Dudak Uçuklatıyor

Uludağ’daki otellerin yıl başı paket program fiyatları dudak uçuklatıyor. Yıl başını Uludağ’da geçirmek isteyenler yüksek fiyatlara rağmen otelleri doldurdu.

Yıl başının hareketli mekanlarından olan Uludağ’da, kar yağışının erken yağması otelcilerin yüzünü güldürdü. Fiyatlar önceki yıllara nazaran artarken, otellerde yıl başı için rezervasyonlar doldu. Yıl başında şarkıcı Burcu Güneş’in sahne alacağı Grand Yazıcı Otel’de 2 kişilik bir odanın gecelik fiyatı 900 TL olurken, Fedon’un sahne alacağı Ağaoğlu Otel’de 2 kişi 2 gece her şey dahil bin 840 TL ödeyecek. Kervansaray Otel ise yılbaşı programı için şarkıcı Tuğba Ekinci’yi sahneye çıkaracak. Kervansaray’da 2 kişinin 2 gecelik maliyeti 2 bin 20 TL. Karina Otel’de yıl başında 2 kişinin gecelik fiyatı 495 TL iken, Atasu Otel’de 2 kişi 2 gece icin 2 bin 600 TL ödeyecek.

0-6 yaş arası çocuklardan ücret alınmazken, otellerde ocak ayından itibaren oda fiyatları hafta içi kişi başına 130 ile 200 TL arasında, hafta sonu ise 150 ile 250 TL arasında olacak. Uludağ’da 27 otel yaklaşık 5 bin yatak kapasitesi ile sezon boyunca yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak. Uludağ, 8 telesiyej ve 7 teleseki ile Türkiye’de kış turizminin önde gelen merkezlerinden biri. Uludağ’a şehir merkezinden teleferik ve kara yolu ile ulaşmak mümkün.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*