Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’nın, teleferik hayali

Geçen cumartesi günü Değirmentepe Tesisleri’nin açılışına katılan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, teleferik hayalini anlattı.

Açılışın ardından konuklar ile birlikte tesisin yel değirmeni kulesine çıkan Özcan, Kaymakam Bekir Dınkırcı’ya Değirmentepe Tesisleri ile Mehmet Gemici Cennet Bahçesi arkasındaki tepeye konulabilecek kuleler arasında teleferik yapılabileceğini söyledi.
Keşan için bir yenilik ve ilçe halkı için de yeni bir heyecan olabileceğini kaydeden Mehmet Özcan, “Sadece hayal kurdum. Olursa nasıl olur, nasıl yaparız diye. Ama olursa da ortaya çok güzel bir görselin çıkacağına eminim.” dedi.

SADECE AKLIMDAN GEÇİRDİM”
Özcan, gazetecilerin projenin yaklaşık ne kadara mal olacağı sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Sadece aklımdan geçirdim. Öyle bir hayal kurdum. falan demedim. Ne kadara mal olacağını bilmiyorum. Yaklaşık bir değer de veremiyorum ama ileriye doğru değerlendirilebilir.”

PROJEYİ ZAMANA BIRAKTI
Basın mensuplarının “Hayal kurmak, başlamak demek. Siz de her büyük projenizin açılışında diyorsunuz. Bu da gerçekleşecek demek ki.” şeklindeki sözleri üzerine Mehmet Özcan, yeni teleferik projesini zamana bıraktığını vurguladı.

Kaynak : www.medyakesan.com.tr

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*