Ödemişli Dağcılar Kaçkar Dağlarında

Ödemişli dağcılar Rize’de Temmuz ayı içinde yapılan geleneksel 14. Uluslararası Dağcılık ve Turizm Şenliğine katıldı. Kaçkar Dağcılık Rafting Kayak İhtisas Spor Kulübü (KDRK) tarafından bu yıl 14. düzenlenen, Uluslararası Dağcılık ve Turizm Şenliği’ne katılan Ödemişli dağcılar Salim Taşbaş, Nuri Zeyrek, İlhan Biçer ve Salih Üzdürmez Karadeniz hayran kaldıklarını söyledi.
Şenliğe, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen dağcıların dışında, Kosova, Arnavutluk, Makedonya, Bosna Hersek, Avustralya, Gürcistan ve Romanya’dan yaklaşık 250 sporcunun katıldığını belirten İlhan biçer, “Yaklaşık bir hafta süren Dağcılık ve Turizm Şenliği’nde Kaçkar Dağlarına tırmanma olanağı ve Karadeniz yöresinin yaylalarını görme imkânı bulduk” dedi.
Ödemişli dağcı Salim Taşbaş da, “Ödemişli dağcılar olarak dört arkadaş Kaçkar Dağcılık Rafting Kayak İhtisas Spor Kulübü (KDRK) tarafından bu yıl 14. Düzenlenen Uluslararası Dağcılık ve Turizm şenliğine katılarak Karadeniz yöremizin yaylalarını görme imkânımız oldu. Ödemiş ve yöresindeki tırmanışlarımıza sıcaklar nedeniyle ara vermiştik. Yaz sezonunda bizler için güzel bir etkinlik oldu. Ödemiş ve çevresindeki dağcılık faaliyetlerimizle ilgili program yapıp, yaz sonu itibarı ile çalışmalarımıza başlamak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: iha

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*