Olympos Teleferik Travel Turkey Fuarında yoğun ilgi görüyor

Olympos Teleferik Travel Turkey Fuarında yoğun ilgi görüyor

TUROFED Başkanı Osman Ayık, “”Antalya’mız hepimizin bildiği gibi kitle turizmi ile ön plandaydı. Fakat son yılarda geliştirdiği alternatif turizm imkânları ile de Türkiye’nin yıldızı olmaya devam ediyor. Tahtalı dağına yapılan Olympos Teleferik de alternatif turizm örnekleri içinde yer almaktadır” dedi.
Türkiye’nin profesyonellere yönelik turizm fuarı olan TRAVEL TURKEY İZMİR 2012 Fuarı, İzmir’in fuar alanında açıldı. Travel Turkey Fuarında Olympos Teleferik açtığı stant ile ziyaretçilerine tanıtım yaptı. Acente Kontrat Müdürü Haydar Culfa’nın katıldığı fuarda hazırlanan stantta daha önce Ünlü Dağcı Yılmaz Sevgül’ün zirvede çektiği birbirinden güzel fotoğrafları da sergilendi. Acente Kontrat Müdürü Haydar Culfa yaptığı açıklamada, ” Türkiye’nin turizm zenginlikleri, farklı destinasyonları yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcı ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere tanıtılan Türkiye Travel Turizm fuarında yer alarak tanıtım yaptık. Gösterilen ilgiden son derece memnunuz” dedi.

TUROFED Bakanı Osman Ayık ise Olympos Teleferik Travel Turkey Fuarında yaptığı açıklamada, “Antalya’mız hepimizin bildiği gibi kitle turizmi ile ön plandaydı. Fakat son yılarda geliştirdiği alternatif turizm imkânları ile de Türkiye’nin yıldızı olmaya devam ediyor. Tahtalı dağına yapılan Olympos Teleferik de alternatif turizm örnekleri içinde yer almaktadır. Buraya ilginin her geçen gün artığınıgörmekteyiz. Bu ve benzeri yatırımlar da her gün hayat geçirilmeye başlıyor. Burada da temel amaç 12 ay turizm yapmak. Bu konuda yatırımcıları canı gönülden destekliyorum. Tekrar bu yatırımı yapanları cesaretlerinden ve mücadeleci yapılarından dolayı kutluyorum” dedi.
Gelen konukların büyük ilgi gösterdiği ( Olympos Teleferik Travel Turkey Fuarında ) Standına çok sayıda sektör temsilcisi gelirken, TUROFED Başkanı Osman Ayık da standa gelerek teleferiğin alternatif turizm adına yaptığı katkıya dikkat çekti. Basın mensupları ve turizm yazarlarının da ilgi gösterdiği Olympos Teleferik standında gelen konuklar çeşitli hediyeliklerde dağıtıldı.

Kaynak : www.gundemantalya.com

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*