Organizasyonun merkezi “Olympos Teleferik”

Dünyanın en uzun ikinci, Avrupa’nın da en uzun teleferiği olan Akdeniz’i 2365 mt. yüksekliğindeki Tahtalı dağı zirvesi ile birleştiren Olympos Teleferik, şirketlerin, derneklerin ve okul organizasyon ve toplantılarının gerçekleştirildiği merkez oldu.
Zirvede bulaşan çok sayıda şirket, dernek ve okullar hem organizasyon ve etkinliklerini burada yapıyorlar hem de zirveden mesaj veriyorlar. Birçok ilginç toplantılara imza atılan zirvede daha önce Nefes Filmi de çevrilmiş, Peugeot firması da yeni araç tanıtım organizasyonu için yeni aracını teleferik ile zirveye taşımıştı.
Zirvede karla kaplı bir alan ve muhteşem bir manzara ile karşılaşan konuklar, zirvenin Tahtalının da keyfini çıkarıyor. Zirvede bulunan İstasyonda 200 Kişilik Teras Restaurant, 180 kişilik Sedir Restaurant, 200 kişilik Olympos Lounge ve 500 kişilik de açık panoramik, çok amaçlı konser ve sergi alanı bulunuyor.
Olympos Teleferik İşletmesi Genel Müdürü Haydar Gümrükçü toplantılar ve organizasyonlar için Olympos Teleferik’in tercih edilmesinden dolayı gösterilen ilgiye teşekkür ederek, konuklarına muhteşem bir doğal atmosferde en iyi hizmeti verdiklerini söyledi. Gümrükçü, “Birçok şirket, dernek ve okullarımız kongre ve seminerlerini, tanıtım organizasyonlarını, müzik organizasyonlarını, kutlamalarını, özel yemeklerini, konserlerini burada yapıyorlar, şirket içi motivasyon gezileri ile iş hayatlarına renk katıyorlar” dedi.
Zirvedeki tesisin özellikleri
Teras Restaurant: Masa düzeninde 200 kişi kapasiteli, dış mekan panorama Restaurant
Sedir Restaurant: 247 m2 masa düzeninde 180 kişi kapasiteli, kapalı Restaurant
Olympos Lounge: 233.5 m2, sinema düzeninde 200 kişi kapasiteli,kapalı salon
Üst Teras : 566.4 m2, 500 kişi kapasiteli,açık panaromik,çok amaçlı konser ve sergi salonu

Kaynak : www.tourismtoday.net

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*