Pınarbaşı Teleferik Hattı Çürüyor

Geçen dönem Belediye başkanı olan İlhami ORTEKİN tarafından yapılıp hizmete sokulan Pınarbaşı-Aytepe teleferik hattı çürümeye terk edildi.

Aydın belediyesi öz kaynakları ile milyonlarca para harcanarak yapılan ve Aydın halkının hizmetine sunulmuş bir yatırım daha Aydın belediye başkanı Özelm Ç. ihmali, ilgisizliği ve duyarsız hizmet anlayışı ile çürümeye terk edildi.

Aydın halkının mesire alanlarına göstereceği ilgi ve telebi arttırılması amaçlanarak planlanan PINARBAŞI – AYTEPE Teleferik hattı Aydın Belediye başkanı Özlem Ç. seçilmesi ile kaderine terk edilmişti. Aydın yerel basının konuyu sık sık gündeme getirmesinden rahatsız olan Belediye başkanı Özlem Ç. geçen yaz kısa süreliğine de olsa PINARBAŞI – AYTEPE Teleferik hattını hizmete açmış tepkileri unutturmuştu. Teleferik hattının uzun süre çalıştırılmadığı gibi bakım ve onarımlarının zamanı içinde yapıtırılmasından dolayıda ganrantı kapsamı dışında kaldığını öğrendiğimiz Teleferik hattı Aydın Belediyesine ayrı sorumluluk bir maddi zarar oluşturmuştu.

Aydın Belediye başkanı önceki dönemlerde Aydın Belediyesi “öz kaynakları” ile yapılan bir çok yatırımı çürümeye terk ettiğide bir gerçek AYDİNİNSESİ.COM internet gazetesi olarak başlattığımız Aydın belediyesi “öz kaynakları” nasıl kullanıp , nasıl değerlendiriliyor ve şimdiki durumları ne halde yazı dizimiz gereği PINARBAŞI – AYTEPE Teleferik hattını kaleme aldık. Kendimizden yorum katmadan bugün ki durumunu ortaya koyup takdiri Aydın halkına da bırakmayı uygun görüyoruz, amacımız Aydın belediyesi “öz kaynaklarının” bugün ki konumunu siz Aydın halkına göstermektir. Yorum ve takdir Aydın halkına aittir.

Kaynak : Aydının Sesi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*