Siirtli gazeteciler Olimpos Teleferik ile Tahtalı Dağının Keyfini Çıkarttı

Siirtli gazeteciler Olimpos Teleferik ile Tahtalı Dağının zirvesinde
Antalya’nın Kemer ilçesini ziyaret eden Siirtli gazeteciler Tahtalı Dağı’nın zirvesine çıktı. Son yağan karla beyaza bürünen dağın zirvesine Olimpos Teleferik ile ulaşan basın mensupları, bölgenin manzarasına hayran kaldı.

Siirt’ten Antalya’ya gelen 13 kişilik Siirtli gazeteciler in adına görüşlerini açıklayan Siirt Valiliği Basın Müdürü Şükrü Uraz, Olympos Teleferik ’i hayranlıkla izlediklerini belirtti. Manzara karşısında şaşkın kaldıklarını ifade eden Uraz, “Üç mevsimin yaşandığı Antalya’dayız. Bir tarafta deniz bir tarafta kar. Bunun keyfini çıkarıyoruz.” dedi.

Zirvede beklenen karın yağması ile ilgi odağı olduklarını belirten Olympos Teleferik İşletmesi Genel Müdürü Haydar Gümrükçü ise “Zirvede kar yağması ile birlikte sayılarımızda da artış yaşanmaya başladı. Antalyalılar ve bölgemizde konaklayan turistler ve okul gruplarının büyük ilgisi ile karşılaşıyoruz. Çocukların kar merakı görülmeye değer. Eğer kar keyfi yaşanacaksa, herkesi Olympos Teleferik ile Tahtalı Dağı’nın zirvesinde 2 bin 365 metreye bekliyoruz.” diye konuştu.

Kaynak : www.medya73.com

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*