Teleferik turistlerin ilgi odağı

Ordu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Boztepe Teleferik Projesi, yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistler tarafından da büyük ilgi görüyor.
Orduluların 40 yıllık rüyası olan ve kısa bir süre önce resmi açılışı yapılan Teleferik Tesisi, özellikle tur operatörlerinin de yoğun ilgisini çekiyor. Daha önceden yabancı turistlerin transit geçiş yaptıkları Ordu, artık Teleferik sayesinde konaklama merkezi haline geldi. Son 4 günde 63 tur şirketinin ziyaret ettiği teleferik, Arap ve Rus turistlerinde büyük beğenisini topluyor.
Kent merkezinde sosyal ve ekonomik hayatın canlanmasına da önemli katkılar sağlayan Teleferiğe gösterilen ilginin kendilerini son derece mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanı Seyit Torun, “Bu tesisi hizmete açtığımız için çok gururluyum” dedi. Teleferiğin Ordu’nun Turizmdeki rolünü daha etkin hale getirdiğini söyleyen Başkan Seyit Torun “Ordu artık kabuğunu kırmaktadır. Farklı illerden ve yurt dışından gelen konuklarımız bu farklılığı hissetmektedirler. Ordu diğer Karadeniz illerine oranla büyük bir değişim geçirmektedir. Amacımız bu kenti herkesin gururla yaşayabileceği bir yapıya kavuşturmaktır. Bu konudaki çalışmalarımıza destek veren herkese çok teşekkür ediyorum dedi. Başkan Torun Ordu’ nun geleceğinin çok parlak olduğunu ve Ordu Belediyesinin de çalışmalarını bu doğrultuda yaptığını da sözlerine ekledi.

Kaynak : www.orduhayatgazetesi.com

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*