Ak Partili Aday Adayından Efes-Meryemana teleferik projesi

Ak Partili Aday Adayından Efes-Meryemana teleferik projesi :Ak Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Halil Düztaş, çok iddialı projelerini bir bir açıklıyor. Düztaş, partisinin kendisine görev vermesiyle birlikte Selçuk’u köy statüsünden çıkaracak projeleri olduğunu, profesyonel anlamda ilçeye imle kazandıracak olan projelerini hemşerilerine sunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.Tecrübelerini ortaya koyarak Belediye Başkanlığı görevinin işin ehline verilmesi gerektiğine vurgu yapan Ak Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Halil Düztaş, “Proje bizim içimiz. Dolayısıyla birikmiş tecrübelerimle bu görevi yapmaya talibim. Biz göreve geldiğimizde dürüstlük ve adalet ön planda olacak. Herkese eşit hizmet edeceğiz. İlk olarak vatandaşlarımızın öncelikli sorunlarını tespit edip, bu sorunların çözümüne gideceğiz” dedi.

Sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini İfade eden Düztaş; “Partimiz hangi arkadaşımızı aday gösterirse göstersin o arkadaşımızla birlikte sonuna kadar çalışır, seçimleri alırız. Selçuk’ta bu seçimleri Ak Parti ile alacağımıza inancım tamdır” şeklinde konuştu.MERYEMANA TELEFERİK PROJESİ80’li yıllarda bazı siyasilerin dillendirdiği ancak bunun sadece sözden ibaret olduğunu belirten Düztaş, “Efes-Meryemana teleferik projesini biz hayata geçireceğiz ve halkımızın özlemine son vereceğiz. Teleferik projemiz Selçuk turizminin can damarı olacak. Projemizi “yap işlet devret” veya sponsorlar aracılığı ile gerçekleştireceğiz” dedi.ENGELSİZ SELÇUK PROJESİEngelleri kaldıracaklarını, tüm cadde ve sokaklara yapılacak düzenlemeler ile engellilere Selçuk’ta hiçbir engel kalmayacağının altını çizen Ak Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Halil Düztaş, “Belediyemiz bünyesinde kuracağımız hizmet birimi ile tüm ihtiyaçları ve sorunlarına ortak olacağız.

Engellilerimiz için yerinde hizmet ile yaşamlarına katkı sunarak, yaşamlarını kolaylaştırmak birinci önceliğimiz olacaktır. Belediyemizin tüm etkinlerinde ise engelli vatandaşlarımız öncelikli misafirlerimiz arasında yer alacaklardır” dedi.EFES-SELÇUK TRAMVAY PROJESİVatandaşların yürüyüş yolu olarak kullandığı ve halk arasında dutlu yol olarak bilinen alan üzerinde yenileme çalışması yapacaklarını kaydeden Düztaş, “Yürüyüş yolunu düzelteceğiz. Halkımızın spor yapma imkanı bulabilecekleri mini tesisler yapacağız. Ayrıca Dutlu Yol’un ortasına Efes’e kadar uzanan nostaljik bir tramvay hattı kurarak Efes’i Selçuk ile buluşturacağız” dedi.