Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç’ın, telesiyej keyfi

BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç, Uludağ’da telesiyej ile zirveye çıktı.

Seçim bölgesi olan Bursa’daki gezisini sürdüren Bülent Arınç, geceyi Uludağ birinci bölgedeki Polisevi’nde geçirdi. Sabah eşi Münevver Arınç ve Bursa Valisi Şahabettin Harput ile birlikte Oteller Bölgesi’nde dolaştıktan sonra birinci bölge ve Mandra’daki Ali Ağaoğlu Oteli’nin telesiyejiyle zirveye çıktı.

Gazetecilerin “Zirvede hava nasıldı?” sorusunu yanıtlayan Arınç, Uludağ’a uzun süredir gelmediğini ve bu geziden eşinin de mutlu olduğunu söyledi. Uludağ’ın hem Bursa’nın, hem de Türkiye’nin bir güzelliği olduğunu kaydeden Arınç şöyle dedi:

“Bursa esasen denizi ile Uludağ’ı ile her yerde bilinen bir yer. Kış mevsimindeyiz. Bursa’ya gelmişken Uludağ’ı ziyaret etmek, buradaki güzellikleri görmek istedik. Aynı zamanda Uludağ ile ilgili bir çalışmamız olacak. Telesiyejle yukarıya çıktık. Çok güzel. Etrafı seyrettik. İnşallah Uludağ her geçen gün daha gelişir.”

‘PLANIMIZ ULUDAĞ’I KONGRE MERKEZİ HALİNE GETİRMEK’

Arınç, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile belediyenin Uludağ’a daha büyük güzellikler katmak için iki senedir bir planlamanın içinde olduğunu hatırlatarak şöyle devam etti:

“Alt yapı çalışmaları bir şekilde gidiyor. Üst yapı çalışmaları için de gereken hazırlıklar projeler büyük ölçüde tamamlandı. Uludağ’da sektörle ilgi çalışan arkadaşlarımız ile burada çay içip, bir araya geleceğiz. Uludağ’ı gelişmiş ve güzel gördüm ama, planımız Uludağ’ın her karışından ayrı istifade etmek, burayı bir kongre merkezi haline getirmek, daha kaliteli otellere kavuşturmak, daha güzel merkezler yapmak.”

Kaynak : Star Gazetesi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*