Boztepe Teleferik Önemli Bir Misafiri Ağırladı (Foto Galeri)

Boztepe Teleferik Önemli Bir Misafiri Ağırladı
Dün görevine başlayan Vali Kenan Çiftçi ayağının tozuyla, Başkan Seyit Torun’la birlikte teleferikle Boztepe’ye çıktı.

Düzenlenen karşılama töreninin ardından Valilikte bir basın toplantısı yapan ve ardından havaalanı inşaatını yerinde inceleyen Vali Kenan Çiftçi, kent’e dönüşünde Başkan Seyit Torun’la birlikte teleferikle Boztepe’ye çıkarak bilgiler aldı.

Yaklaşık bir saatlik gezi ve incelemede, Ordu’nun eşsiz manzarasını teleferikten görme fırsatı bulan Vali Kenan Çiftçi, Boztepe’ye çıktığında ise gördüğü panorama karşısında hayranlığını gizleyemeyerek, “Bu kent önümüzdeki süreçte çağ atlar. Nereye baksam eşsiz bir güzellik. Gelecekte turizm’den çok büyük umutlarım var” şeklinde konuştu.

Başkan Seyit Torun’la, gezi ve inceleme boyunca uzun uzun sohbet eden Vali Kenan Çiftçi, zaman zaman daha önce görev yaptığı Kütahya’dan örneklemeler yaparak, Ordu’nun geleceğinin bu güzellik ile birlikte çok parlak olduğunu söyledi. Kendisinin Düzce doğumlu olduğunu açıklayan Vali Kenan Çiftçi, teleferikle Boztepe’ye doğru çıktıkça gördüğü yeşillik ve fındık bahçeleri karşısında, kendisinin de fındık bahçelerine sahip bir fındık üreticisi olduğunu belirtti.

Özellikle teleferik ile ilgili “Boztepe’ye çıkışta büyük bir kolaylık, ayrıca önemli bir cazibe oluşturmuş” ifadesi ile Başkan Seyit Torun’a düşüncelerini söyleyen Vali Kenan Çiftçi, “Allah bana Karadeniz’in bu güzel ilinde görev yapmayı nasip ettiği için çok şanslı ve gururluyum” dedi.

Kaynak : www.ordu.bel.tr

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*