Cıbıltepe Kayak Merkezinde Yılbaşı Hazırlıkları

Cıbıltepe Kayak Merkezinde Yılbaşı Hazırlıkları :Türkiye’nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Cıbıltepe’de, yeni yılda müşterilere daha iyi hizmet verebilmek için hazırlıklar sürdürülüyor Sarıçam ormanlarıyla kaplı kayak merkezinde, misafirler için meşaleli kayak gösterisi yapılacak.

Türkiye’nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Cıbıltepe’de, yeni yılda müşterilere daha iyi hizmet verebilmek için hazırlıklar sürdürülüyor.

Sarıkamış ilçesinde 2 bin 634 rakımlı Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde faaliyet gösteren oteller, misafirlerin yeni yıla sürprizlerle girmesi için çalışma başlattı.

Bin kişi taşıma kapasiteye sahip, 3 telesiyej ve 9 pisti bulunan kayak merkezinde, kar kalınlığı da istenilen seviyeye ulaştı. Sarıçam ormanlarıyla kaplı kayak merkezinde, misafirler için meşaleli kayak gösterisi yapılacak.

Cıbıltepe’deki bir otelin genel müdürü Süreyya Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yılbaşı için hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, özellikle yabancı tur operatörlerinden yoğun rezervasyon talebi geldiğini söyledi.

Otellerde, yılbaşında yüzde 90 civarında doluluk oranı beklediklerini anlatan Yıldırım, özellikle Rusya ve Ukrayna’dan yoğun talep olduğunu ifade etti.

Yılbaşına özel farklı eğlence programlarının olacağını belirten Yıldırım, “Yerli ve yabancı müzik eşliğinde, oryantal gösterisi olacak. Bunun yanında açık havada meşaleli kayak, havai fişek gösterisi olacak” dedi.

Başka bir otelin genel müdürü Bülent Okay ise özellikle yerli turistlerden talep geldiğini ifade ederek, yeni yılda otellerinin yüzde 95 dolu olacağını vurguladı.

İstanbul, Ankara ve İzmir’den taleplerin geldiğinin altını çizen Okay, “Yılbaşına yönelik birçok özel program hazırladık. Bu kapsamında misafirlerimiz için Türk halk müziği, sanat müziği ve pop müzik konserleri yer alacak” diye konuştu.