Çocuklara Yarıyıl Hediyesi Olympos Teleferik

Çocuklara Yarıyıl Hediyesi Olympos Teleferik

Antalya’nın alternatif turizmdeki en önemli merkezlerinden birisini oluşturan Olympos Teleferik, yarıyıl tatilinde çocukları unutmadı.

Antalya’nın alternatif turizmdeki en önemli merkezlerinden birisini oluşturan Olympos Teleferik, yarıyıl tatilinde çocukları unutmadı. Karların düştüğü zirvede yarıyıl tatili boyunca ilk-orta-lise de okuyan öğrenciler 31 Ocak- 10 Şubat tarihleri arasında düzenlenen kampanya ile yetişkinlerinin eşliğinde ücretsiz zirveye çıkabilecek ve bu muhteşem heyecanı yaşayabilecek. Kampanya ya göre bir yetişkin ise 35 TL. ödeyerek bu imkandan faydalanabilecek.
Olympos Teleferik İşletmesi Genel Müdürü Haydar Gümrükçü yaptığı açıklamada, “ Yarı yıl tatilimizde çocuklarımızı unutmadık. Öğrencilerimize karne hediyemiz bizden. Kış mevsimi nedeniyle zirvemizde muhteşem bir kar var. Burada kar görmek ve karda eğlenmek isteyen çocuklarımız kampanya çerçevesinde yetişkinleri ile beraber zirveye ücretsiz çıkabilecekler. Bu kampanyada bir yetişkin fiyatımız 35 TL. dir. Tüm çocuklarımızı zirveye bekliyoruz” dedi.
Olympos Teleferik Yarı Yıl Karne Hediyesi Kampanyası:
31 Ocak-10 Şubat Arası Kişi Başı 35 TL. Bu Kampanya bir yetişkin ile birlikte gelen bir öğrenci için geçerlidir.

Kaynak : www.gundemantalya.com

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*