Engelliler Erciyes Kayak Merkezinde Buluştu

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen engelliler, Erciyes Dağı Kayak Merkezi’nde buluştu.

Kayserigaz’ın sponsorluğunda, Alberg Gençli Spor Kulübü ve Erciyes AŞ Engelliler Spor Kulübü’nün organize ettiği “Engelliler Erciyes Buluşması”na, 13 ilden 150 engelli katıldı.

Etkinlikte, İşitme Engelliler Kayak ve Kızak Yarışması, Bedensel Engelliler Kızak Yarışı, Kayak ayakkabılarıyla 100 metre Engelliler Yarışı gibi çeşitli turnuvalar düzenlendi.

Engellilerin gönüllerince eğlendiği etkinlikte, yarışmalarda dereceye giren sporculara ve organizasyona destek veren kurum ve kuruluşlara plaket verildi.

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, plaket töreninde yaptığı konuşmada, “Erciyes Engelliler Buluşması”nın engellilere yaşattığı mutluluğa ortak olmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Bora, “Kayserigaz ailesi olarak, 10 yıl boyunca sosyal sorumluluklarımızın bilincinde Kayseri ili ve Kayseri halkı için faaliyetlerimizi sürdürdük. Bundan sonraki süreçte de spora ve sporcuya daima destek olmaya ve Kayseri’den aldığımızı yine Kayseri’ye vermeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinliğe, AK Parti Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Gürsoy Erol ile AK Parti Kayseri milletvekilleri İsmail Tamer ve Ahmet Öksüzkaya da katıldı.

Kaynak: sondakika

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*