Kartalkaya Yılbaşına Hazır

Kartalkaya Yılbaşına Hazır :Türkiye’nin gözde kayak merkezlerinden Kartalkaya’da yılbaşı öncesi rezervasyonlar dolarken, oteller de hazırlıklarını tamamladı.

Köroğlu Dağları’nın zirvesinde bulunan ve kış sezonunda Türkiye’nin gözde merkezlerinden biri olan Kartalkaya Kayak Merkezi’ne tatilciler akın etmeye başladı.

Geçen hafta etkili olan kar yağışının ardından kayak merkezindeki oteller sezonu açarken, otellerin doluluk oranları yüzde 80’e ulaştı. Pistlerin kayağa hazır olduğunu söyleyen Gazelle Resort ve Grand Kartal Otelleri Genel Koordinatörü Emir Aras, şöyle konuştu: “Şu an doluluk oranımız yüzde 80. Sezonun tam açılmasına bir haftamız kaldı. Bir haftada daha da artacağını düşünüyoruz. Kar olduğu sürece, kayak olduğu sürece her zaman buraya rağbet olur. Rezervasyonlar daha erken başladı.

Genel olarak Türkiye’de bir yağış sıkıntısı var. Bütün kayak tesislerinde kar eksikliği var. Bundan kaynaklanan bir durgunluk var. Ama şuan bizim pistlerimizde yeterli kar var. Bütün pistler kayak yapılır vaziyette.
Yılbaşı gecesi Kartalkaya’da tatilcilere unutulmaz bir gece yaşatacaklarını ve karlar üzerinde canlı müzik eşliğinde yeni yıla gireceklerini belirten Emir Aras, şunları söyledi: “Yılbaşında ilk önce restoranlarda canlı müzik olacak. Gece 12’de her zamanki gibi Kartalkaya’nın bir klasiği olan dışarıda partimiz olacak. DJ eşliğinde havai fişek gösterileriyle sürecek. Onun dışında otellerimizde eğlence sabaha kadar devam edecek.”
Yeni yıla sayılı günler kala tatilciler de erkenden Kartalkaya’ya gelmeye başladı.

Grand Kartal Otel pistinde kayak yapan tatilciler, güneşin de yüzünü göstermesiyle keyifli bir gün geçirdi.