Kayak Yarışmalarında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Hakkari’nin Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ, dünya ve Türkiye çapında çeşitli tarihlerde düzenlenen kayak yarışmalarında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.
İlçenin Hamit Kesici İlköğretim Okulu’nun konferans salonunda düzenlenen ödül törenine Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ, Yüksekova Milli Eğitim Müdürü Adem Özmen, okul öğretmenleri, öğrenciler ve dereceye giren öğrencilerin yakınları katıldı. Düzenlenen ödül töreninde öğrencilerin hazırladığı şarkılar seslendirildikten sonra Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ, Romanya’da yapılan Balkan Kayak Yarışması ile Erzurum’da yapılan Dünya Kayak Şampiyonası ve Okullar arası Türkiye Kayak Şampiyonası’nda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Hediyeler verildikten sonra konuşan Kaymakam Tikdağ, dereceye giren bütün öğrencileri yürekten kutladıklarını belirterek, “Bu arkadaşlarımızın elde ettikleri başarılarının üzerinde durulması gerektiğini düşünüyorum. Öğrencilerimizin bu başarıları diğer genç ve öğrencilerimize de iyi bir örnek teşkil etmektedir. Öğrencilerimiz, Yüksekova’nın zorlu kış şartlarında, eksi 30-35 dereceye varan soğuklara aldırış etmeden çalışmalarını büyük bir azim ve istekle sürdürmüşlerdir. ve bu çalışmaların ardından da güzel dereceler elde ettiler. 16 milyon öğrenci içerisinde bu ciddi başarıları elde etmek çok önemlidir. Bu anlamıyla biz de elde edilen başarıları çok önemsiyoruz. Bu başarıların devamının gelmesi için de elimizden gelen her çabayı sarf edeceğiz. Öğrencilerin bu başarılarını yakalamalarında ve her türlü şartlarda yanlarında olan ve onlara destek çıkan hocamız Fikret Ören’e ve diğer öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: haberler

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*