KETOB ve OLimpos Teleferikten Kemere hediye

KETOB ve OLimpos Teleferikten Kemere hediye
KEMER Turistik Otelciler Birliği (KETOB) ve Olympos Teleferik İşletmesi işbirliğiyle Kemer’in haritası hazırlandı.
Rose Residence Beach Otel’de düzenlenen toplantıda Kemer haritasının tanıtımı yapıldı. KETOB Başkanı Tayyar Gül ve Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü’nün ortaklaşa düzenlediği toplantıda, haritanın 20 bin adet basıldığı ve bu konuda Kemer’in büyük eksikliğinin kapatıldığı vurgulandı. Haritaları, otelde bulunan turistlere dağıtan Gül ve Gümrükçü, turistlerin haritaya gösterdikleri ilgiden de son derece memnun kaldıklarını söyledi.

Bölgede daha önce harita çalışmaları yapıldığını hatırlatan Tayyar Gül, “Bunları da dikkate alarak, eksikleri ve hataları ortaya çıkarıp, misafirlerin de harita üzerinde istedikleri etkilik takvimleri ve acil telefon numaraları yazdık. Bölgemize gelen misafirlerimize Kemer’de gezilecek noktaların detaylarını gösteren bir harita çalışması oldu. Haritada, etkinlik takvimi, Kemer ve Olympos Teleferik ile ilgili 4 ayrı dilde bilgiler yer alıyor” dedi.

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü ise, çok güzel ve kapsamlı bir harita olduğunu söyledi. Uzun süredir böyle bir harita çalışmaları olduğunu anlatan Gümrükçü, “KETOB’dan da böyle bir teklif gelince, memnuniyetle karşıladık ve gereken desteği verdik. Kemer’in büyük bir eksiğini tamamladığımızı düşünüyorum. Kemer’e gelen yerli ya da yabancı turist, istediği gibi birçok yerden bu haritaya ulaşabilir ve Kemer’in güzelliklerini de bu harita üzerinden görebilir” diye konuştu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*