Mecidiyeköy – Çamlıca Arası Teleferik Projesi Yapım ihalesi ile ilgili maliyet ve şartname hazırlık çalışmaları sürdürülüyor

İstanbul B. B. Mecidiyeköy – Çamlıca Arası Teleferik Projesi Yapım ihalesi ile ilgili maliyet ve şartname hazırlık çalışmaları sürdürülüyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nca gerçekleş tirilecek olan, “ Mecidiyeköy – Çamlıca Arası Teleferik Projesi” ile ilgili yeni gelişmeler kaydedildi.

Yatırımlar Dergisi’nin aldığı bilgiye göre; yapım ihalesi ile ilgili maliyet ve şartname hazırlık çalışmaları sürdürülüyor. Çalışmaların tamamlanması ve gerekli onayların alınmasından sonra bu yılın sonlarına doğru ihale ilanı yapılması bekleniyor.

Proje için özel bir şirketle ortak çalışma yapıldığını belirten yetkililer, projenin iki aşamalı olarak gerçekleştirilmesinin planlandığını kaydettiler. Projenin ilk aşaması Mecidiyeköy – Çamlıca arasına, ikinci aşamanın ise Büyük Çamlıca ile Küçük Çamlıca arasına yapılması planlanıyor. Şartnameler ilanın yayımlanmasından sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’ndan temin edilebilecek.

Ref.: Yatırımlar Dergisi 1118 / 11 Şubat 2013 (ŞB)

Kaynak : www.yatirimlar.com