Olympos Teleferik Muhteşem Manzarasıyla Misafirlerini Büyülüyor (Video)

Olympos Teleferik iki klasik tatil hedeflerini birleştiriyor: Dağ ile Deniz. Türkiz renginde ışıldayan deniz kumsalları, eldeğmemiş ve şahane yöreler, büyüleyici kültür ve sihirli mutfağına sahip tatil cenneti güney Türkiye büyülüyor ve büyülendiriyor. Yılda 300 den fazla güneşli günü olan bu bölge tüm dünyadan gelen misafirler için cezbedici ve sevilen bir tatil hedefidir.

Olympos’ta Güneş, deniz ve kar birleşmişlerdir. Olympos Teleferik ile zirveye doğru hafif rüzgarlı yükseklikteki yapılan bu ulvi serüven seferi ile ‘’ Sea to Sky (Denizden semalara)’’ sloganını hakederek en güzel tatil rüyalarını gerçekleştiriyor. Türk rivierasını ve onun iç bölgesini gören bu panorama nefes kesicidir, doğanın sessizliği ve güzelliği unutulmazdır. El değmemiş doğası içinde keskin dik kayalık yamaçları , güzel çam ormanları,türkiz mavisi deniz ve de heybetli dağları bu manzarayı eşsiz kılar.

Olympos, Beydağları Milli Parkı içinden geçerek yaptığınız seyahatten sonra 80 kişilik deniz manzaralı panoramik kabinler ile dağa çıkış ve inişi dünyanın en güzel korunmuş doğal bölgesinin üstünden geçerek keyfini çıkaracaksınız.

Dağ istasyonu 360 derecelik panoraması ile davetkardır. Burada Finike ve Side arasındaki şahane manzaraya hayran kalabilir ve siz burada unutulmayacak bir yürüyüş ve dinlence cenettinin ortasındasınız.

Diğer atraksiyonlar: Teras restoranı ve manzara platformu. Her türlü etkinlikler için mükemmel bir alt yapı.Gruplar için akşam toplantıları(önceden rezervasyon yapınız)