Şentepe Teleferik Hattı Metroyla Entegre Olacak

Şentepe Teleferik Hattı Metroyla Entegre Olacak
Şentepe Teleferik Hattı Metroyla Entegre OlacakŞentepe’de yapılacak olan teleferik hattının toplam dört duraktan oluşacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Vatandaşlar teleferik ile direkt metro hattına indirilecek” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Necmettin Erbakan Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Ak Parti Siyaset Akademisi’nin sertifika törenine katıldı. Törende Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri ve bu yıl içinde gerçekleştirilecek olan projelerini anlatan Gökçek, iki saati aşan sunumunu belediyenin faaliyetlerini eski ve yeni durumlarını gösteren bin 159 fotoğraf ve video görüntülerinin yer aldığı sinevizyon eşliğinde yaptı.

METROYA BAĞLANTI

Bu yıl içinde Yenimahalle Şentepe’de yapılacak olan Teleferik Projesi hakkında bilgi veren Gökçek, “Teleferik hattı toplam dört duraktan oluşacak. Vatandaşlar teleferik ile tepeden direkt metro hattına indirilecek. Metroya binerek yollarına devam etme imkanı olacak. 6,5 kilometrelik hattı olan Siteler-Karapürçek teleferik hattı ile bir diğeri de Kızılay-Dikmen hattı olacak” dedi. Gökçek, Kızılay yenileme projesine de başladıklarını söyledi.

 

Kaynak : www.hurriyet.com.tr

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*