Türkiye Çocuklar Ve Veteranlar 7 Den 70e Kayak Şampiyonası Palandökende Yapıldı

Türk Kayak Vakfının, Türkiye Kayak Federasyonu desteğinde 15-17 Mart 2013 tarihlerinde düzenlediği ‘Türkiye Çocuklar ve Veteranlar, 7 den 70’e Kayak Şampiyonası’ Erzurum Palandöken’de yapıldı.Yarışlara 16 bölgeden 450 sporcu katıldı. Her yılın Mart ayında geleneksel olarak yapılan Türk Kayak Vakfı yarışlarına eski milli sporcuların da büyük ilgi gösterdi.Öte yandan sporcuların son gece yağan karla yüzleri güldü. Yarışlar havanın da güzel olmasıyla keyifli bir ortamda yapıldı.Yarışmada Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Dr. Özer Ayık, Türk Kayak Vakfı Başkanı Canip Karakuş’un yanı sıra, Dedeman Grup Başkanı Murat Dedeman ve Olimpian Derneği Başkanı Prof. Dr. İbrahim Öztek, Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyon Başkanı Muzaffer Ilıcak ve Müsiad eski Genel Başkanı Erol Yarar da sporcuları yalnız bırakmadı.Yarışmaların sonunda yapılan ödül töreninde de renkli anlar yaşandı. Ödül törenini renklendiren ve Kayseri’den çıkıp yarışlara gelen 70 yaşındaki Hasan Mutlu dede sporcuların ilgi odağı oldu.

ŞAMPİYONAYA 16 BÖLGEDEN 450 SPORCU KATILDI

Törende konuşan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Dr. Özer Ayık, Türk Kayak Vakfı Başkanı Canip Karakuş’a, Türk Kayak Vakfı 2. Başkanı Murat Tosun’a, Dedeman Grup Başkanı Murat Dedeman’a ve Kiğılı’nın sahibi Abdullah Kiğılı’ya, Olimpian Derneği Başkanı İbrahim Öztek’e ve Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyon Başkanı Muzaffer Ilıcak’a kayak sporuna verdikleri destek için teşekkür etti.

Yarışmaları izleyen Kayak Federasyonu Başkanı Dr. Özer Ayık Organizasyona emeği geçen yöneticileri ve şampiyonada başarılı olan sporcuları kutladı.

Kaynak: haber3

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*