Türkiye’nin En Büyük Kış Festivali Winterfest Yapıldı

Türkiye’nin En Büyük Kış Festivali “Winterfest” 20 Ocak 2013, Pazar – 14 Şubat 2013, Perşembe tarihleri arasında yapıldı. 16 yıldır aralıksız devam eden, geçen yıl 52 üniversite,16 şehirden  7500 üniversite öğrencisini Uludağ’da buluşturdu.

İlki 40 kişilik bir öğrenci turu olarak 1996 yılında düzenlenen Winterfest organizasyonu , bugün 16. yılında 8.000 üniversite öğrencisini Uludağ’da ağırlamaya hazırlanıyor. İlk düzenlendiği yıllarda Uludağ’da sezonun ölü zamanlarında dağdaki boş odaları doldurmak amacındaki festival son 5 senedir Uludağ’a sezonun en kalabalık dönemlerini yaşatmakta. Üniversiteli öğrencilere daha uygun fiyattan kayak ve kış tatili yapmalarına imkan veren festivalde kayak ekipmanlarından konaklamaya , after-ski partilerinden konserlere tüm detaylar öğrenci bütçelerine göre tasarlanmakta.

Türkiye’den ve dünyadan birçok önemli sanatçı , grubu Uludağ’da buluşturan festivalde bugüne kadar Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Serdar Ortaç, Bengü,Nil Karaibrahimgil, Demet Akalın,Arto, Mor ve Ötesi, Kargo, Emre Aydın gibi yerli sanatçıların yanında David Vendeta, Milk & Sugar, Fatman Scoop, Sidekick, Outwork gibi ünlü djler performans sergilediler. Winterfest 2012 sanatçı kadrosu heryıl olduğu gibi Kasım’da düzenlenecek Winterfest Publicity Party ile açıklandı.

Pistlerde düzenlenen çeşitli aktivite ve yarışmalarla başlayan gün , Beceren Cafe’de bazen yoğun kar yağışına rağmen düzenlenen after-ski partileriyle hızlanmakta. Canlı konserlerden private partilere , dj performanslarından lobi partilerine geniş bir yelpazeye yayılan eğlence sabahın ilk ışıklarının belirdiği after hour partilerin bitiş saati 08:00’e kadar devam etmekte.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*