Uludağ Ekonomi Zirvesi Sona Erdi

Bursa Valiliği ile Capital ve Ekonomist dergileri işbirliğiyle düzenlenen ve ana teması ”Yeni Fırsat Penceresi” olan ”Uludağ Ekonomi Zirvesi”, tamamlandı.

Uludağ’daki Grand Yazıcı Otel’de düzenlenen, zirvenin ilk gününde, açılış konuşmalarına geçilmeden önce, ihracatın ve ihracatçının rekabet gücünü artırmayı amaçlayan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Faktoring Derneği ve Türk Eximbank arasında iş birliği protokolü imzalandı.

ÜNLÜ CEOLARIN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

Daha sonra geçilen açılış konuşmalarında kürsüye gelen Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı, Capital ve Ekonomist dergilerinin yayın direktörü Rauf Ateş, Bursa Valisi Şahabettin Harput ve Hürriyet Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı katılımcılara hitap etti.

Coca-Cola Üst Yöneticisi (CEO) Muhtar Kent’in ardından kürsüye çıkan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye ve yurt dışındaki gelişmelere ilişkin değerlendirme yaptı.

Zirvenin ilk gününde, ”Yeni Türkiye, yeni fırsatlar”, ”Yeni Bankacılık: Paradigma Değişiyor”, ”Sınır Ötesi Perakendeciler” konulu oturumlarda banka ve iş dünyasının temsilcileri, görüşlerini paylaştı.

Kaynak: ensonhaber

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*