Uludağ Teleferik Hattı Otellere Ulaştığında Misafir İkiye Katlanacak

Uludağ Teleferik Hattı Otellere Ulaştığında Misafir İkiye Katlanacak :Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, teleferik, alt yapı, seyir terası çalışmalarının devam ettiği Uludağ’ın, dört mevsim hizmet vereceğini söyledi.
Türkiye Seyahat Acentalar Birlği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve TÜRSAB Asya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Nezih Üçkardeşler’in katılımı ile Sheraton Hotel’de yapıldı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehrin turizminin gelişmesi için yaptıkları çalışmaları anlattı.
Uludağ’da yapılan çalışmalara değinen Altepe, zirvenin ayağa kaldırılması için yetkilerin kendilerine verilmesi konusunda verdikleri mücadeleyi hatırlattı. Sonunda tüm yetkinin kendilerine verildiğini belirten Altepe, şöyle konuştu: “Uludağ’ın teleferiği, alt yapısı, arıtması, spor tesisi, kongre merkezi, otopark, kayak alanlarını biz yapacağız. Çalışmalarımız sürüyor. Alt yapı, teleferik, seyir terası şuan yapılıyor. Spor tesisleri, kongre merkezleri, günübirlik tesislerini yapacağız. Uludağ dört mevsim hizmet verecek. Bursa büyük bir atılım içinde.
AKKUŞ: TELEFERİK OTELLERE ULAŞTIĞINDA MİSAFİR İKİYE KATLANACAK
TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş ise Uludağ’ın dört mevsim hizmet vermesinin önemine dikkat çekti. Akkuş, şöyle konuştu: “Teleferik hattı oteller bölgesine götürülecek. Şuan bazı kurumların engellemesi var ama sayın başkan onu da seneye bitirecektir. İnanın, böylece tüm acentelerimiz rahatlayacak, Uludağ yolu rahatlayacak, Bursa rahatlayacak. Gelen misafirlerimiz ikiye katlanacak. Yaz kış orada programlar yapacağız.”
TÜRSAB Asya Bölesel Yürütme Kurulu Başkanı Nezih Üçkardeşler de Uludağ’ın sadece orada hizmet veren otellerin malı olmadığını, bütün Türkiye’nin malı olduğunu ve sadece bir sezon açılıp, diğer sezon atıl bekletilmesinin doğru olmayacağını kaydetti.