Uludağ Zirvesi Büyük İlgi Gördü

Türk siyaset, ekonomi ve iş dünyasının önemli isimleri 29-30 Mart 2013’te Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde buluşuyor. Capital ve Ekonomist dergilerinin, Bursa Valiliği’nin işbirliğiyle ikincisini gerçekleştireceği Zirve’de Türk ve dünya ekonomisi değerlendirilecek, önde gelen fikir insanlarının katkılarıyla geleceğin stratejilerini şekillendirecek önemli adımlar atılacak.

Çok sayıda önemli iş insanının katılacağı Uludağ Ekonomi Zirvesi büyük ilgi gördü. Otel ve konferans salonlarında kapasiteler aşılırken, zirveyi düzenlşeyen kurumlar artık yeni katılımcı alamadıklarını duyurdu.

Bu yıl “Yeni Fırsat Penceresi” ana temasıyla gündem yaratacak Zirve’de siyaset, ekonomi ve iş hayatından 50’ye yakın konuşmacı yer alacak. Yeni bankacılık, inovasyon, teknoloji, yeni nesil girişimciler ve liderler, yeni iş modelleri, sosyal ve sürdürülebilir büyüme gibi konuların tartışılacağı, şirketlerin gelecek stratejilerinin ve kârlı büyüme modellerinin, CEO’ların hedef ve önceliklerinin paylaşılacağı Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde yeni Türkiye’nin yeni fırsatları belirlenecek.

Ana sponsorluğunu Çelik Motor Filo Kiralama’nın üstlendiği Zirve’nin gold sponsoru Ağaoğlu, co-sponsorları Accenture, Atlasjet, Avea ve Vodafone. Atos, Daikin, Franke, Hafele, TEB ve Teradata oturum sponsoru olarak yer alırken; DenizBank, Faktoring Derneği, Garanti Bankası ve Great Britain etkinlik sponsorluğu; Alkoçlar konaklama sponsorluğu; Uludağ İçecek, içecek sponsorluğu ile Zirve’ye destek veriyor. Microsoft Türkiye’nin inovasyon ortağı olarak katıldığı Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin medya ortakları ise AA, CNBC-e, Hürriyet ve Skytürk 360.

KİMLER KATILIYOR?

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bursa Valisi Şahabettin Harput, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Coca-Cola CEO’su Muhtar Kent, dünyaca ünlü ekonomist Nouriel Roubini gibi önemli isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı Zirve’nin diğer konuşmacıları arasında Ahmet Çalık, Ahmet Kirman, Ali Ülker, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Aziz Torun, Bülent Eczacıbaşı, Cem Boyner, Erdal Karamercan, Ergun Özen, Erkan Akdemir, Ethem Sancak, Hakan Binbaşgil, Hamdi Akın, Hasan Rahvalı, Hüseyin Doğan, Korhan Kurdoğlu, Isabel Gomez Cagigas, M. Rauf Ateş, Mehmet Büyükekşi, Mehmet Nane, Michael Pieper, Muharrem Yılmaz, Murat Özyeğin, Mustafa Taviloğlu, Orhan Akbulut, Ömer Aras, Pınar Abay, Rızanur Meral, Serpil Timuray, Tahsin Yılmaz, Tamer Özmen, Tayfun Bayazıt, Tolga Ulutaş, Turgay Durak, Ümit Boyner, Vahap Küçük, Vuslat Doğan Sabancı ve Zafer Kurtul gibi isimler bulunuyor.

Kaynak: hurriyet

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*