Yılbaşı Tatilcileri Palandöken Kayak Merkezine Akın Ediyor

Yılbaşı tatilcileri Palandöken kayak merkezine akın ediyor :Yaklaşan yılbaşı tatilini Erzurum’da geçirmek isteyen binlerce yerli ve yabancı turistler sabah saatlerinde Palandöken’e akın etmesiyle otellerin tamamı doldu.

Dünyanın sayılı kayak merkezleri arasında bulunan Palandöken Kayak Merkezi, yılbaşı tatilini Erzurum’da geçirmek isteyen binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Dünyanın her yerinden Palandöken Kayak Merkezi’ne gelen turistler otellerine yerleşerek kayak yapmaya başladı. Yılbaşı için turistlerin yoğun talebinden dolayı Palandöken Kayak Merkez’indeki otellerin tamamının dolduğunu belirten Dedeman Otel Genel Müdürü Mehmet Varol, yılbaşı gecesinde oteldeki misafirlerin muhteşem bir gece geçireceğini ifade etti.

Dedeman Otel Genel Müdürü Mehmet Varol, “Bu sene Palandöken’de kayak sezonunu erken açtık. Aralık ayının ilk haftasından itibaren Palandöken’de kayak yapılabiliyor. Bu sene otelimize Rusya, İngiltere, Ukrayna, Amerika, Libya, Suudi Arabistan, Avusturya ve Yeni Zelanda’dan gelen misafirlerimiz var. Yılbaşı gecesini Palandöken’de geçirecek olan yerli ve yabancı turistlerimizi muhteşem bir gece bekliyor” dedi.

Yılbaşı tatilini Palandöken Kayak Merkez’inde geçirmek üzere Libya’dan gelen Lara Gçerieni, Palandöken’e ilk defa geldiğini ve çok beğendiğini söyledi.