Akçaabat teleferiğe kavuşacak

Akçaabat teleferiğe kavuşacak :Gerçekleştireceği teleferik projesiyle Akçaabat’ı ticari yönden canlandırıp, şaha kaldıracağını söyleyen BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar, “Akçaabat’ın geleceği için oy istiyoruz” dedi Akçaabat teleferiğe kavuşacak Gerçekleştireceği teleferik projesiyle Akçaabat’ı ticari yönden canlandırıp, şaha kaldıracağını söyleyen BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar, “Akçaabat’ın geleceği için oy istiyoruz” dedi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar projelerini açıklamaya devam ediyor. Akçaabat’ta vatandaşlarla sohbet eden BTP adayı Bayraktar, “Akçaabat’a teleferik getireceğiz” dedi. Bayraktar şunları söyledi: “Akçaabat doğal güzellikleriyle, deniziyle ve yeşiliyle muhteşem bir ilçe. Ama bu güzel ilçenin esnafı işsizlikten muzdarip. Esnafın durumu çok kötü. Bazen dükkânını siftahsız kapatan esnaflara rastlıyoruz. Biz, esnafımızın yüzünü güldürecek, şehrimize komşu illerden akın akın ziyaretçilerin gelmesini sağlayacak projeler devreye koyacağız. Biz Akçaabat’a teleferik getireceğiz. Teleferik, sahilden Sarıtaş Mahallesi Şehitlik Tepesi’ne oradan da Sivritepe’ye uzanacak. Hem Trabzon’dan hem çevre illerden Giresun’dan, Rize’den, Gümüşhane’den ve Bayburt’tan binlerce ziyaretçi Akçaabat’a gelecek. Hem teleferiğe binip doğal güzelliklerimizi seyredecek hem de alış veriş yapıp esnafımızın yüzünü güldürecek. Akçaabat ticari yönden canlanacak, şaha kalkacak.”

Bize ‘proje adamı’ diyorlar
Akçaabat’ta her yerde Bağımsız Türkiye Partisi’nin Akçaabat için geliştirdiği projelerin konuşulduğunu söyleyen Muharrem Bayraktar, konuşmasına şöyle devam etti: “Herkes bizi konuşuyor. Herkes projelerimizi konuşuyor. Bize ‘proje adamı’ diyorlar. Söğütlü Kanal Projesi, Teleferik Projesi, Fındık İşleme Tesisi Projesi, Sera Gölü’nü Islah Projesi, Spor Kompleksi Projesi, Yayla Suyu Projesi, Kadınlar Pazarını Islah Projesi, Sebze Borsası Projesi ve daha onlarca proje bize ait. Biz bu projeler için oy istiyoruz. Biz çocuklarımızın geleceği için, evlatlarımızın geleceği için oy istiyoruz. Akçaabat’ın geleceği için oy istiyoruz. Değerli vatandaşlarımızın bu seçimlerde parti taassubu ile hareket etmeyeceklerine, Prof. Dr. Haydar Baş’ın Milli Ekonomi Modeli’ni uygulamak için yola çıkan kadrolara destek vereceklerine inanıyorum.