Anadolujetten Erciyeste Kayak Keyfine Özel Transfer Kampanyası

Anadolujetten Erciyeste Kayak Keyfine Özel Transfer Kampanyası :AnadoluJet, SecureDrive ile yaptığı anlaşma kapsamında Kayseri’de sunduğu ekonomik ve güvenli havalimanı transfer hizmetini, Erciyes Kayak Merkezi’ni kapsayacak şekilde kampanyalı fiyatlarla genişletti. 10 Şubat 2014’e kadar devam edecek kampanya kapsamında havalimanı-şehir içi, şehir içi-havalimanı ve Erciyes Kayak Merkezi-havalimanı arası ulaşım hizmetinin tek yön bedeli sadece 5 TL..

AnadoluJet’in uçuş yaptığı on noktada halen devam eden SecureDrive hizmeti, son olarak Ekim ayında Kayseri’de, Aralık ayı itibariyle de Çorlu’da başlamıştı. SecureDrive anlaşmalı transfer hizmetiyle AnadoluJet; yolcularını kapısının önünden alarak havalimanına, havalimanından ise evlerine güvenli bir şekilde ulaştırıyor.

AnadoluJet transfer hizmeti kapsamında araçta internet kullanımı, çocuk koltuğu gibi ek donanımlar da sunuluyor. Özel eğitimli şoförler ile uçağa binmeden önce başlayan AnadoluJet konukseverliği, bindikten sonra da uçak içinde devam ettiriliyor. Bugüne kadar Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya-Mersin, Kayseri, Çeşme, Bodrum – Dalaman ve Çorlu’da geçerli olan SecureDrive işbirliğinde sunulan transfer hizmeti, havalimanına gidiş ve dönüşlerde AnadoluJet yolcularına büyük konfor sağlıyor.