Avrupa Üniversiteler Kayaklı Koşu Kupası sahibini buldu

Avrupa Üniversiteler Kayaklı Koşu Kupası sahibini buldu :Avrupa Üniversiteler Kayaklı Koşu Kupası ve Üniversiteler Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası’nın ödül töreni yapıldı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TUSF) ve Avrupa Üniversite Sporları Federasyonunca Ilgaz ilçesinde düzenlenen “Avrupa Üniversiteler Kayaklı Koşu Kupası” ve “Üniversiteler Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası”nın ödül töreni gerçekleştirildi.

Yıldıztepe Kayak Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, şampiyonaya Türkiye’nin yanı sıra Avusturya, Finlandiya, Romanya, Bosna Hersek, Sırbistan, Estonya ve Kırgızistan’dan sporcuların katıldığını söyledi.

Yarışmada emeği geçenlere teşekkür eden Vali Özcan, gelecek yıl bu yarışmayı daha da geliştirerek şampiyonayı evrensel boyutta devam ettirmek istediklerini anlattı.

Yarışların ardından Vali Özcan, dereceye giren takım ve sporcuların kupasını verdi. Özcan, çeşitli ülkelerden yarışlara katılan sporculara Çankırı’ya özgü hediyeler de takdim etti.