Bakanı Zeybekci Denizli Bozdağ Kayak Merkezi Kar Şenliğine katıldı

Bakanı Zeybekci Denizli Bozdağ Kayak Merkezi Kar Şenliğine katıldı : Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye ile İran arasında imzalanan Tercihli Ticaret Anlaşması’nın her iki ülke açısından da güzel bir anlaşma olduğunu belirterek, “Orada, hassasiyetler anlamında hiç kimsenin bayrağımızla, milli onurumuzla ilgili ders vermeye haddi yoktur. Bizim bu konularda hassasiyetimiz en üst düzeydedir” dedi.

Zeybekci, Tavas’ta 5. Bozdağ Kayak Merkezi Kar Şenlikleri etkinliğine katıldı. Zeybekci buradaki konuşmasında, elektriğin bağlandığını ve telesiyejlerin çalışmaya başladığını, tesislerin fiziki anlamda ortaya çıktığını bildirerek, Denizli’nin en büyük hayallerinden birinin daha gerçekleştiğini kaydetti. Eksiklerinin giderilmesi, konakla ve dinlenme tesislerinin tamamlanmasıyla gelecek seneye tesislerin tam anlamıyla hizmet vermeye başlayacağını ve kenti üst lige çıkaracağını ifade eden Zeybekci, “Bu tesisler, yeni turizm merkezi olma anlamında kent için, bölge için önemli. Mekanik olarak 18,5 milyon liraya mal oldu. Yollarıyla diğer tesislerle birlikte yatırım toplamı 30 milyon lirayı bulacak. Bölgede coğrafi bakımdan çevre illerin de kullanabileceği güzel bir kayak merkezi haline gelecek” dedi.

Konuşmasının ardından tesisleri gezen Zeybekci, gazetecilerin Türkiye-İran Tercihli Ticaret Anlaşması’na yönelik soruları üzerine, Türkiye ve İran açısından güzel bir anlaşmaya imza atıldığını söyledi. Zeybekci, “Orada, hassasiyetler anlamında hiç kimsenin bayrağımızla, milli onurumuzla ilgili ders vermeye haddi yoktur. Bizim bu konularda hassasiyetimiz en üst düzeydedir. Ülkemiz için milletimiz için çok güzel bir anlaşma oldu” yanıtını verdi.

Paletli motosikletle kayak merkezinde gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Bakan Zeybekci’ye Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve bazı Ak Parti milletvekilleri eşlik etti.