Bursa Uludağ ‘da Pistlerde Mangal Keyfi (Video)

Bursa Uludağ ‘da Pistlerde Mangal Keyfi : Türkiye’nin en önemli kayak merkezi Uludağ’da bulunan pistlerin yanında günü birlik mangalcılar tarafından adeta işgal edilmesi hem işletmecileri hem de kayak yapmak için Beyaz Cennet’i seçen tatilcileri isyan ettiriyor.

Yılbaşı öncesinde kar yağışının yoğunlaştığı Beyaz Cennet Uludağ’da oteller yüzde yüz kapasiteyle doldu. Tatil için Uludağ’ı seçen vatandaşların yanı sıra günü birlikçiler ise adeta zirveyi açıkhava et lokantasına çevirdiler. Pistlerin hemen yanıbaşında Uludağ Milli Parklar Müdürlüğü tarafından ‘Ateş yakmak ve piknik yapmak yasaktırö tabelası asılmasına rağmen günübirlikçiler tarafından mangal yakılıyor. Pistlerde kayak yapanları ve tatil için gelen vatandaşları rahatsız edici görüntülerin sergilenirken otel yöneticileri ise Uludağ’ın denetimsizlik nedeniyle kayak merkezi olma özelliğini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu söylediler.

STADTA MANGAL YAKILIYORMU

Kayak Merkezi’nin yanında bulunan mangal yakılan alanın ayrıca otopark olarakta kullanıldığına dikkat çeken otel yöneticileri bir kıvılcım ile büyük facialar yaşanabilir ayrıca ‘maç yapılırken stadyumun içinde, golf pistlerinde veya hipodromlarda et mangal yapılır mı Uludağ’daki gerçek maalesef buö diye konuştular.