Cıbıltepe Kayak Merkezinde sezon kapandı

Cıbıltepe Kayak Merkezinde sezon kapandı :Kristal karı, sarıçam ormanları ve uzun kayak pistleriyle Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden birisi olan Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde, kayak sezonu sona erdi.

Kristal karı, sarıçam ormanları ve uzun kayak pistleriyle Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden birisi olan Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde, kayak sezonu kapandı.

Mekanik tesisler ve pistler bölgesinden sorumlu KAR-SAR-TUR A.Ş. Genel Müdürü Sacit Özbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hava sıcaklığının artmasına bağlı olarak pistlerdeki karın eridiğini söyledi.

Türkiye’de en uzun kayak keyfinin yaşandığı Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde herhangi bir sorun yaşanmadan sezonu tamamladıklarını belirten Özbey, şöyle konuştu:

“Aralık ayının ilk haftasından bugüne kadar, kayak merkezimize gelen yerli ve yabancı bütün konuklarımıza çalışan bütün personelimizle elimizden gelen en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Bu sene az kar yağmasına rağmen kayakseverlere bir gün bile olumsuzluk yaşatmadık. Başta Kars Valiliği, Sarıkamış Kaymakamlığı ve belediyemizin büyük destekleriyle sağlıklı, huzurlu bir sezonu kapatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bahar mevsimiyle birlikte mekanik tesisler ve pistlerde bakım çalışmalarına başlanacak.”