Çocuk Ve Umut Evlerinde Kalan Çocukların Erciyes Keyfi

Çocuk Ve Umut Evlerinde Kalan Çocukların Erciyes Keyfi :Kayseri’deki Çocuk ve Umut Evleri’nde kalan çocuklar, hayırsever işadamı Abdullah Keskınkılıç ile eşi Ayten Keskinkılıç’ın ev sahipliği yaptığı programda Vali Orhan Düzgün, eşi Gül Düzgün ve bazı misafirler ile birlikte kahvaltı yaparak Erciyes’te gönüllerince eğlendikleri bir gün geçirdi.

Kayseri Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı 6 Çocuk Evi ile 1 Umut Evi’nde kalan 36 çocuk ile Erciyes’te bir araya gelen Vali Düzgün ve eşi Gül Düzgün, birlikte kahvaltı yaptığı çocuklarla sohbet ederek okul ve dersleri hakkında bilgiler aldı ve gelecek planlarına ilişkin tecrübelerini paylaştı.

Kahvaltının ardından Erciyes Kayak Merkezi’nde çocukların kar üzerinde renkli görüntüleri görülmeye değerdi. Vali Düzgün ile eşi Gül Düzgün’ün de bir süre eşlik ettiği programda, çocuklar kızaklarla kayak yaptı, bazıları kayak öğretmenlerinden ilk kayak dersini aldı, gondola binerek Erciyes’in keyfini yaşadı.

Çocuk ve Umut Evleri’nde kalan çocukların doyasıya eğlendiği programa Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya ve eşi Temel Çetinkaya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ve eşi Filiz Yalçın, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve eşi Müesser Aydın ile hayırsever işadamı Abdullah Keskınkılıç ile eşi Ayten Keskinkılıç ta katılarak çocukları yalnız bırakmadı.