Davraz Kayak Merkezi Kayakçıların Vazgeçilmezi

Davraz Kayak Merkezi Kayakçıların Vazgeçilmezi :TÜRKİYE’nin önemli kayak merkezlerinden Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulunan Isparta Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, kayak severlere en iyi şekilde hizmet veren tesislere sahip oldukların söyledi.

Davraz Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulunan Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, merkezin alt yapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Merkezde kayak sporuna ilk defa başlayanlar, orta ve profesyonel seviyede kayak yapanlar için pistlerin mevcut olduğunu kaydeden Akdaş, kayak için gereken her türlü spor malzemesi ve profesyonel hocaların bulunduğunu vurguladı.

BİR DAHA GELMEK İSTEYECEKSİNİZ

Kayakçıların burada en iyi şekilde konaklaması için ellerinden geleni yaptıklarını anlatan Akdaş, “3 otelimizde en iyi şekilde konaklama imkanı sunuyoruz. Yol güzergâhı üzerinde bulunan ve merkeze çok yakın olan Çobanisa Köyünde de taş ve ahşaptan yapılmış dağ evlerimizde farklı konseptte konaklama imkânı sunuyoruz. Değişik konaklama imkanını, manzara ve kar kalitesini görenler ilk fırsatta tekrar Davraz Kayak Merkezi’ne gelmek isteyeceklerdir” diye konuştu.