Davraz Kayak Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Davraz Kayak Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak :Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Küçükler, Yıldızlar, Gençler Türkiye Şampiyonası organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

1-2 Mart tarihlerinde Davraz Kayak Merkezi’nde Küçükler, Yıldızlar, Gençler Kayak Şampiyonası’na da ev sahipliği yapacak olan Isparta, hazırlıklarını tamamladı. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldırım, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Fatma Uçarlar, Kayak Federasyonu yetkilileri, Kayak İl Temsilcisi Cengiz Kazaz ve antrenörler, şampiyona öncesi ve sonrası gereken tüm plan ve programın görüşüldüğü toplantıda bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, “2014 yılında bir büyük organizasyona daha ev sahipliği yapacağız” dedi.

Gevrek, “Küçükler, Yıldızlar, Gençler Kayak Şampiyonası 01-02 Mart 2014 tarihleri arasında ilimizde yapılacak. Alp Disiplini ve Kuzey Disiplini dallarında yapılacak olan şampiyona öncesinde ilimize gelen federasyon yetkilileri ilimizdeki kayak tesislerini gezdiler, gördüler. Bugün de burada şampiyona öncesinde istişare ettik ve neler yapılması gerektiğini konuştuk” şeklinde konuştu.

İllerinde birinci olarak Türkiye Şampiyonu olmak amacıyla için Isparta’ya gelen sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne olacak olan Davraz Kayak Merkezi’nde hazırlıkların tamamlandığı, 24 ilden 250 sporcunun yarışacağı Küçükler, Yıldızlar, Gençler Kayak Şampiyonası için tüm Isparta halkını Davraz Kayak Merkezi’ne beklediğini ifade eden Gevrek, “Her şey Isparta için. Daha birçok organizasyona ev sahipliği yapacağız” dedi.