Erciyes Kayak Merkezi Berlin’de görücüye çıktı

Erciyes Kayak Merkezi Berlin’de görücüye çıktı :ITB Berlin fuarında değerlendirmede bulunan Kayseri Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, Erciyes’in bir kaç yıl içinde dünya çapında bir kış turizmi merkezi olacağını söyledi.

Kayseri Erciyes AŞ, ITB Berlin Fuarı’nda bu yıl Türk Milli Standı çatısı altında dünyanın önde gelen turizm otoritelerine Erciyes Kayak Merkezi’ni tanıttı. Konu ile ilgili açıklama yapan Kayseri Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, Erciyes Master Planı kapsamında Erciyes Kayak Merkezi’nde yapılan yatırımların Avrupalı tur operatörlerinin dikkatlerini çektiğini ve tur programlarına dahil etmek istediklerini söyledi.

Cıngı ITB Berlin fuarında birçok tur operatörü ile görüştüklerini ve Kayseri ile Erciyes’i anlattıklarını ifade etti. Deniz-kum-güneş turizmi ile tanınan Türkiye’de dünya standartlarında bir kayak merkezi olmasının yabancı tur operatörlerini hem şaşırttığını hem de ilgi çektiğini söyleyen Cıngı, Erciyes’in kısa zaman içinde dünya çapında bir kış turizmi merkezi olacağını belirtti.