Erciyes Kayakseverleri Bekliyor

Erciyes Kayakseverleri Bekliyor :Erciyes AŞ Genel Müdür Yardımcısı Yücel İkiler, Erciyes’te ana pistlerin açık olduğunu söyleyerek kayakseverleri Erciyes’e davet etti.Erciyes A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Yücel İkiler, ülke genelinde kış sporlarının yapıldığı alanlarda yaşanan kar sıkıntılarının Erciyes’te aşıldığını söyledi. Erciyes’te ana pistlerin açık olduğunu dile getiren İkiler, kayakseverleri Erciyes’e davet etti. İkiler, “Bildiğiniz gibi bu sene Türkiye genelinde büyük kayak merkezlerinde kar sıkıntısı yaşanmaktadır. Kar sıkıntısından dolayı da birçok kayak merkezi kapalıdır. Ancak Erciyes Master Planı sayesinde suni karlama sistemimiz ile birlikte Erciyes’te kayak pistini açarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

Şu anda Hisarcık, Hacılar ve Teki Kapı bölgelerimizdeki ana pistlerimiz açık ve kayakseverlerimizin hizmetindedir” dedi.Erciyes’te bulunan pistlerde yarışların devam ettiğinin altını çizen Yücel İkiler, “Bugün de burada Kayseri ve çevre illerindeki kayak ve spor kulüplerinin il birinciliği yarışmaları yapılacaktır. Geçen hafta da Ankara bölgesinin sporcularını burada ağırladık. Türkiye’deki diğer kayak merkezleri kapalı olduğundan dolayı kayak faaliyetlerinin yapılması için Erciyes her zaman tercih ediliyor. Aynı zamanda pistlerimiz açık olduğundan dolayı da birçok kayaksever Erciyes’te kayak yapmayı tercih ediyor. Bundan sonra da sezon boyunca inşallah bu kayak merkezlerimizi açık tutarak kayakseverlerin hizmetine sunacağız.

Ulusal ve uluslararası birçok yarış yapmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.Kayak eğitimlerinin profesyonel eğitmenler eşliğinde verilmeye başlandığını söyleyen İkiler, şunları kaydetti:“Bu arada Erciyes AŞ olarak Türkiye’de ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Erciyes AŞ olarak kayak faaliyetlerini tek bir çatı altında topladık. Artık kayak eğitimi almak isteyen vatandaşlar tamamen profesyonel sertifikalı eğitmen nezaretinde kayak eğitimlerini alarak herhangi bir problem olduğunda en azından şikayet edebilecek bir merci bulacaklardır. Bu şekilde herkesi Erciyes’e kayak öğrenmeye devam ediyoruz.