Erciyesspor 2 bin 560 rakımda çalıştı

Erciyesspor 2 bin 560 rakımda çalıştı :Hazırlık çalışmalarını Erciyes Dağı’nda sürdüren Kayseri Erciyessporlu futbolcu ve teknik heyet kayak yaparak stres attı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, hafta sonu yapacağı Kardemir Karabükspor karşılaşmasının hazırlıklarını Erciyes Kayak Merkezi’nde sürdürdü.

Teknik Direktör Hikmet Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sporcular ve teknik heyetle Erciyes Kayak Merkezi’ne çıktıklarını ve çalışmaları burada sürdürdüklerini söyledi. 2 bin 560 metre yükseklikte sporcuların oksijen depolayarak yenileme çalışması yaptıklarını ifade eden Karaman, şunları kaydetti: “Parolamız çok çalışmak. 90 dakika boyunca takım halinde mücadele etmemiz gerekiyor. Başarılı olan takımlara da baktığımız da takım halinde mücadele ettiklerini görüyoruz. Biz de bunun peşindeyiz. Ligde kalacağımıza inanıyoruz. Bu inancı devam ettirebilecek çalışmalar yapmak önemli. Yoksa sadece ligde kalacağız demek yetmiyor. Bir takımın ligde kalabilmesi için başkanı, teknik heyeti, oyuncusu, taraftarı ile birlikte hareket etmesi gerekiyor, yapılması gerekenleri birlikte yapması gerekiyor.”

Karaman, profesyonel hoca eşliğinde kayak eğitimi aldıktan sonra Tekir bölgesinde kayak yaptı. Kayak yapmayı bilmeyen futbolcular ise kızaklarla kaymanın keyfini yaşadı.