Erzurum’da Winterfest 2014 Kış Festivali Start Aldı

Erzurum’da Winterfest 2014 Kış Festivali Start Aldı :Dünya’nın sayılı kayak merkezlerinden Palandöken’de yılın kayak sezonu açılışı yapıldı.12, 13 ve 14 Aralık tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak Winterfest 2014 süresince çeşitli etkinlik, konser ve gösteriler olacak.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kayak Federasyonu’nun katkılarıyla hazırlanan organizasyon kapsamında ünlü sanatçılar Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli ve Sagopa Kajmer sahneye çıkacak. 3 gün sürecek etkinlikler hem kent merkezinde, Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde ve Palandöken Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Şehir merkezinde mapping gösterisi yapılacak ve bunun yanında şişme oyun alanları ile tüm festival noktalarında eğlenceli anlar yaşanacak.

Birbirinden güzel resim, gravür, hat sergilerinin yanında Buzdan Heykeller Sergisi de ziyaretçilerle buluşturulacak. Üniversitede yapılacak sempozyumda Türkiye Kayak Federasyonu’ndan katılımcılar, kayak sporuna gönül vermiş sporcular öğrencilere seminer verecek.

Etkinliğin ilk günü ücretsiz atkı, bere, anahtarlık gibi hediyeler dağıtılacak. Aynı zamanda son günde Mustafa Ceceli konseri öncesi sucuk mangal partisi düzenlenecek.

Festival her sene düzenli olarak tekrarlanacak ve tüm Türkiye’de kayak sezonunun açılış festivali olacak.