Karamana teleferik projesi yolda

Karamana teleferik projesi yolda :Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman’a yeni mega projeler için düğmeye bastı ve yatırım projeleri şekillenmeye başladı.

TRAMVAYLAR 2015′DE
Karaman’a nostaljik tramvay kazandırılmasını da isteyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bu konuda Karaman Belediye Başkanı Ertuğml Çalışkan’a bu talebini iletti ve bu konuda gerekli hazırlıkların yapılarak ,alt yapısının hazırlanma talimatı verdi. Başkan Ertuğrul Çalışkan ise bunun üzerine Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile bir araya gelerek, Konya Büyükşehir belediyesinin yeni tramvaylar aldığı ve hizmeti sona erecek olan tramvayların ise Karaman’a kurulması talebini iletti.

Başkan Akyürek’in olur verdiği tramvay projesinin 2015 yılı başlarında start alacağı. çünkü Konya Büyükşehir belediyesinin aldığı yeni tramvayların hepsinin hizmete girmemesi süreyi veni vıla taşıdı.

TELEFERİK GELECEK
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın Karaman’a teleferik yapılması için gerekli projelerin hazırlanmasını istediği ve bu konuda da çalışmaların sürdüğü öğrenildi. .