Kardan Adam Final Dedi

Kardan Adam Final Dedi :Kardelen TV’nin fenomen haline gelen programı ‘Kardan Adam’ programı 2014 yılının finalini yaptı.Coşkulu bir kutlamayla yapılan final programı izleyicilerden tam not aldı.Erzurum’un kanalı Kardelen TV’de cumartesi günleri izleyicileri ekran başına kilitleyen Kardan Adam kayak sezonu ile birlikte final dedi.

Salih Yalçın’ın hazırlayıp sunduğu gerek Erzurum gerekse ülke genelindeki gurbetçilerden yoğun ilgi gören ‘Kardan Adam’ farklı konseptte hazırladığı programlarla renk katıyor. Ramazan aylarında Tansiyon adlı programı kış mevsiminde ise ‘Kardan Adam’ programı ile kış turizmini dünyaya tanıtan program reytingleri alt üst ederken erken final izleyicileri üzdü. Palandöken’in tanıtımı için Türkiye’de bir ilk olan ‘Kardan Adam’ın gelecek yıllarda da yeni sürprizlerle start alacağını söyleyen Program sunucusu ve yapımcısı Salih Yalçın, gurbetçilerden gelen yoğun isteklerle köylerin tanıtımlarını da yaptıklarını anlattı. Erzurum’un kültürünü esprileri ile harmanladıklarını anlatan Yalçın, “Zorlu fakat çok renkli geçen çekimlerimizle ile birlikte finali yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonraki sezonlar içinde yeni çalışmalar düşünüyoruz. Çok yakın bir zamanda büyük sürprizlerle tekrar ekranlara döneceğiz” diye konuştu.

YALÇIN; ERZURUM KÜLTÜRÜNÜ DÜNYAYA TANITIYORUZ
İlkini 2005 yılında başlattıkları Kardan Adam programının herkesçe ilgi görmesinin memnuniyet verici olduğuna dikkat çeken sempatik sunucu Yalçın, “Palandöken Kayak Merkezi’ni tanıtım amaçlı hazırlanmış olan magazin programımızı 2005 yılında izleyiciyle buluşturduk. İlkini 2005 yılında yine Erzurum odaklı başka bir TV’de programa başladık. Programa kısa bir dönem ara verdikten sonra 2008, 2009 ve 2010 tekrar yoğun istek üzerine yayına devam ettik. Programımızın 25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’na ev sahipliği yapan kentin tanıtımına katkısının bulunduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

“SILA-İ RAHİM ÖZLEMİ ÇEKENLERİ UNUTMADIK”
Yalçın, Kardan Adam’ın Erzurum danslı eğlence ve magazin içerikli bir yapıya sahip olduğunu bildirdi.

Yalçın, “Programımız keyifli bir magazin programıdır. 6 kişilik ekiple yayına hazırladığımız programımızla alakalı Avrupa’da yaşayan Dadaşlar’dan olumlu eleştiriler alıyoruz. Sıla-i rahim özlemi çeken gurbetçi Dadaşlar sürekli interaktif ortamdan beğenilerini bize ifade ediyorlar. Aksiyonu bol, renkli görüntülerin yanı sıra birçok esprili röportajların da bulunduğu Kardan Adam, izleyenleri kahkahaya boğuyor. Programda Erzurum’un yerel sanatçılarına da yer vererek onların da albüm tanıtımlarına katkıda bulunuyoruz. Bize gösterilen ilgiden son derece mutluyuz” şeklinde konuştu.