Kayak pistinde drift gösterisi (Video)

Kayak pistinde drift gösterisi :Ralli ve snowboard şampiyonu Çiçek Güney ile eski futbolcu Pascal Nouma, Palandöken Kayak Merkezi’ndeki pistlerde drift gösterisiyle araç tanıtımı yaptı.

Opel Türkiye Genel Müdürlüğü tarafından, Erzurum’daki Palandöken Kayak Merkezi’nde festival düzenlendi. Festival kapsamında Polat Otel’in kayak pistlerinde gerçekleştirilen etkinliğe Özge Ulusoy, Pascal Nouma, Simge Fıstıkoğlu, Çiçek Güney gibi ünlü isimler katıldı.

Firmanın yeni aracı kar üzerinde üst gondola kadar çıkarıldı. Antrenörler, aracın etrafında çember oluşturarak, meşaleli kayak gösteri yaptı.

Gösterinin ardından ralli ve snowboard şampiyonu Çiçek Güney ile Pascal Nouma, araçla yaklaşık yarım saat boyunca yoğun kar üzerinde drift yaptı. Gondol direklerinin arısından geçerek, rampa çıkarak gösteri yapan Nouma, bir süre sonra araçtan atladı.

Güney, gazetecilere yaptığı açıklamada, gösterinin çok keyifli olduğunu belirterek, araçların kar üzerinde performansının çok önemli olduğunu söyledi.

Aracın dik yokuşlardan çıkabildiğini ifade eden Güney, “Snowboard Türkiye Şampiyonası’nda çok güzel yarışmalar oldu. Ben yeniden birinci oldum. Ne Uludağ’da ne Kartalkaya’da kar var. Oysa burada kar makineleri sayesinde, kayak keyfini devam ettirebildik. Bu anlamda Palandöken öne çıkmış oldu. Diğer merkezlerin de artık bu makinelere daha fazla yatırım yapması gerekiyor. Türkiye’nin Alpler gibi olmasını istiyorum” diye konuştu.

– “Palandöken artık çok büyük kar tesisleri arasına ismini yazdırmış”

Özge Ulusoy da drift gösterisine destek için geldiğini belirterek, “Çok da güzel bir şov oldu. Ben araba kullanmasını bilmiyorum sadece destek için geldim. Dağ, kayak denince akla daha başka merkezlerimiz geliyor. Onlar da çok güzeller ama Erzurum da unutulmasın. Gerçekten doğal güzelliği var. Pistleri, tesisleri çok güzel. Bence Palandöken artık çok büyük kar tesisleri arasına ismini yazdırmış. Ben ilk kez geldim, çok beğendim. Çok da memnun kaldım” dedi.

Pascal Nouma ise güzel performans sergilediklerini belirterek, “Gösteri sırasında arabadan atladım ama korkmadım. Çünkü Pascal korkmaz” ifadelerini kullandı.

Festival kapsamında Grup Model ve Mehmet Erdem konser verdi. Pistlerde gece kayağı yapan tatilciler, konseri de izledi.

Bu arada, etkinliğe katılan ünlüler, gazetecilerin Galatasaray-Beşiktaş maçında hangi takımın kazanacağı yönündeki sorusu üzerine maça ilişkin yorum yaptı.