Kayakçıların İsyanını Sekmen Duydu

Kayakçıların İsyanını Sekmen Duydu :Yoğun seçim çalışmalarının arasında spora olan merakı ile bilinen Sekmen Palandökendeki kayak sporcularının sıkıntılarını kendine dert etti ve çözüm için telefon diplomasisi başlattı.

Yoğun seçim çalışmalarının arasında spora olan merakı ile bilinen Sekmen Palandökendeki kayak sporcularının sıkıntılarını kendine dert etti ve çözüm için telefon diplomasisi başlattı.

Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Palandöken Kayak Merkezi’nde sporcuların yaşadığı problemin giderilmesi noktasında gerekli girişimlerde bulunduğunu açıkladı.

Palandöken Kayak Merkezi’nde kayak yapan lisanslı sporcuların tesislerden ücretsiz yararlanamaması sebebi ile sporcuların yaşadıkları soruna çözüm bulmak amacı ile ilgili Bakanlıkla görüştüğünü belirten Sekmen; “Buradaki durumu Bakanlarımıza izah ettik umuyorum ki yakın zamanda Bakanlar Kurulundan çıkacak karar doğrultusunda mevzuatta yapılacak değişiklik ile lisanslı sporcularımızın tesislerden ücretsiz yararlanacağını müjdesini verebilirim” dedi.

Sporculara “konuyu takip ediyoruz rahat olun” diyen Sekmen; konunun takipçisi olacağını ve lisanslı kayak sporcularının tesislerden ücretsiz yararlanacağını söyledi.