Kayakta geri sayım başladı

Kayakta geri sayım başladı :Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü kayak snowboard branşı, kamp sezonunu 26 Aralık Cuma günü Uludağ’da açıyor.Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü kayak ve snowboard branşı sporcularını kamp heyecanı sardı.

Sezonu, 26 Aralık Cuma günü Uludağ’da açacak olan Büyükşehir Belediyespor Kulübü, sezonluk cuma ve pazar kayak snowboard kampları ve sömestr kampları ile 7 ile 15 yaşları arasındaki kayakseverleri bekliyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Uludağ tesislerinde gerçekleşecek olan kampta tecrübeli 4 antrenör ve 1 etüt görevlisi sporculara hizmet vermeye hazırlanıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kayak Snowboard Koordinatörü Caner Altun, “Kayak Snowboard branşı olarak sezon boyunca devam edecek olan kampımız ve sömestr tatili içinde 3 farklı dönemde 4 gece 5 gün sürecek kamplarımız mevcut. Sezon boyunca devam edecek olan kampımızda birçok genç sporcuyu da kulübümüze kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

Altun, kamp kontenjanlarının dolmak üzere olduğunu da sözlerine ekleyerek, “Bizler kayak ve snowboard sporuna gösterilen ilgiden çok memnunuz. Uludağ’a ve kış sporlarına duyulan ilginin her geçen yıl artıyor olması hem biz sporcular hem de Bursa adına sevindirici bir gelişmedir” dedi.