Kayserigaz 4. Engelliler Kayak Festivaline Sponsor Oldu

Kayserigaz 4. Engelliler Kayak Festivaline Sponsor Oldu :Kayserigaz sponsorluğunda organize edilen Engelliler Kayak Festivalinin 4.sü Erciyes Kayak Merkezi Arlberg tesislerinde gerçekleştirildi.

“Yaşanabilir Bir Dünya ve Süredürülebilir Bir Yaşamın” parçası olma yolunda gerçekleştirmiş olduğu Sosyal Sorumluluk Projerleriyle Kayserigaz, çok sayıda katılımcının olduğu 4.Engelliler Kayak Festivalinde Türkiye’nin bir çok yerinden Erciyes’e misafir olan 300 engelli vatandaşla buluştu.

“Hiçbir Engel Bu Hayatın Bir Parçası Olmanın Engeli Değildir” temasının işlendiği iki gün süren festivale eşlik eden mehter takımı ve senfoni orkestrasıyla engelliler unutulmaz anlar yaşarken, uluslararası düzeyde Türkiye’yi temsil edebilecek başarılarıyla Aslı Azman’ın snowboard gösterisi ilgiyle karşılandı.

Yarışmalarda dereceye giren Engelli Sporculara madalyaları katılımcılar arasında yer alan Kayseri Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, Boydak Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kayserigaz Genel Müdür Yardımcısı Mennan Uzunoğlu tarafından takdim edildi.

Sağladığı sponsorluktan dolayı Kayserigaz adına Kayserigaz Genel Müdür Yardımcısı Mennan Uzunoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın’dan plaketini alırken konuyla ilgili görüşlerini belirtti. Düzenlenen bu organizasyona destek ve katılım göstermekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Uzunoğlu, toplumunda desteği ile gerçekleşen bu organizasyon sayesinde engellilerin yaşama ve topluma olan bağlarının arttığına dikkat çekti.