Keltepe Kayak Merkezi İhaleye Çıkacak

Keltepe Kayak Merkezi İhaleye Çıkacak :Kalkınma Bakan Yardımcısı ve Karabük eski milletvekili Mehmet Ceylan, Keltepe kayak merkezinin yatırım programına alındığını ve kısa sürede ihale edileceğini söyledi.

Bakan Yardımcısı Ceylan, Karabük’ün uzun yıllar beklediği Keltepe Kayak merkezi için artık somut adımların atıldığını belirterek, “ Keltepe kayak tesisleri için geçtiğimiz haftalarda Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekilimiz Mehemt Ali Şahin başkanlığında Gençlik ve spor Baknalığından gelen heyet tarafından son incelemeler yapıldı. Gerekli testlerin tamamlanması ile Gençlik ve Spor Bakanlığının yatırım programına yer aldı. Bakanlık burası için gerekli ödeneği koyarak en kısa sürede ihale edecek. Ana tesisler ve kayak pistlerini Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilecek. İhale hazırlıkları yapılıcak. Bunun yanında konaklama tesisi söz konu olacak ve bunu Kalkınma Ajansı üzerinden yada başka bir şekilde ihalesi yapılabilir. Ben burada emeği geçen değerli Karabük Milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ceylan, ayrıca Ovacık ilçesinde bulunan Sporcu kamp eğitim merkezi içinde önemli çalışmaların olduğunu ve son aşmaya geldiğini belirterek, “ Burada öncelikle yatak kapasitesi arttırılacak. Burası Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün yapacağı gerekli çalışmalar sonucunda Engellilerin kamp eğitim merkezine dönüşecek. Türkiye’de farklı dallardaki engelli spor braşlarının bulunduğu kulüplerimiz burada 12 ay boyunca kamp yapma imkanı bulacak. Gerekli çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak” dedi.