Maçkaya teleferik ve kayak tesisi ne zaman yapılacak

Maçkaya teleferik ve kayak tesisi ne zaman yapılacak :AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar Ak Parti’nin Türkiye’nin medarıiftarı olduğunu belirterek ‘Çok şükür bugüne kadar hiç mahçup olmadık. Sürekli vatandaşımızın teveccühünü kazandık. Böyle bir partide siyasetçi olmaktan daha güzel ne olabilir. Yeni Türkiye’nin Ak Parti’ye ihtiyacı vardır.

Bu partide üye olmak nefer olmek herşeyin üstündedir.
Trabzon’da 14.’sünü gerçekleştirdiğimiz tüm kongrelerimizde tek liste ile kardeşçe, uzlaşı ile yola çıkıyoruz. Aday olmak isteyen arkadaşlarımızla oturduk konuştuk. İstişarelerle yola çıkmanın ne kaar önemli olduğunu. Sadece ilçeler için değli Türkiye için önemli olduğunu arkadaşlarımız anladı. Tek listeli seçimler uzlaşı ile uzlaşma ile kırgınlıkların ortadan kaldırılması, partiden uzaklaşmaların yaşanmamıs için yaptığımız bir uygulamadır. Sağolsun buna uyan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Ufak Moskova denilen bir yerde risk almanın ne kadar güç olduğunu bilir. Kozmopolit yapısı ile birlikte Çaykara. Tonya, Torul’dan gelen insanlardan oluşan huzur Maçkalı olarak ne kadar öğünsek azdır.

Bunun farkındayım
Zamanında Maçka’ya teleferik yapılması gerekiyor dedik, bize uçuk şeyler geçiniz dediler. Şimdi Büyükşehir Belediyesi ile yapıyoruz Maçka’dan Sümela’ya teleferiği. Çakırgöl için herkes kar tutmaz, orda tesis olmaz dediler. Ama uluslarası ölçümler yaptırdık. En güzel kar tutacak alan olarak tespiti yapıldı. En uzun doğal pist olarak tespiti yapıldı. Ben kayak yapan bir insanım. Kayak yaparken iki kolunu kırmış bir arkdaşınımız. İnşallah orada dev bir kayak tesisini de hizmete açacağız’ şeklinde konuştu.