Maliyecilerin Kızak Yarışması

Maliyecilerin Kızak Yarışması :MUŞ’ta, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Güzeldağ Kayak Merkezi’nde maliyeciler ‘kızak yarışı’ düzenledi.Kayak merkezinde 150 metre uzunluğundaki…

MUŞ’ta, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Güzeldağ Kayak Merkezi’nde maliyeciler ‘kızak yarışı’ düzenledi.

Kayak merkezinde 150 metre uzunluğundaki parkurda kadınlı- erkekli 35 maliye görevlisi, kıyasıya yarıştı. Seyfettin Yılmaz birinci, Nusret Akyol ikinci ve Faruk Tamer Ülker de üçüncü oldu. Kadın maliyecilerin dereceye giremediği kızak yarışında ilk üç sırayı alanlara gömlek ve kravat hediye edildi.

Kızak yarışında birinci olan Seyfettin Yılmaz’a Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya, ikinci Nusret Akyol’a Defterdar Mustafa Yumuşak, üçüncü Faruk Tamer Ülker’e de Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Atalay tarafından ödülleri verildi.

Ödül töreninden sonra bir konuşma yapan Defterdar Mustafa Yumuşak, 24 Şubat 4 Mart tarihleri arasında Vergi Haftası kutlamaları kapsamında kayak evinde düzenlenen kızak yarışına Muş Merkez ve ilçe çalışanlarının katıldığını belirterek, amaçlarının etkinlik kapsamında çalışanların bir araya getirip kaynaşmayı sağlamak olduğunu söyledi.